Loading

Egaliseren van vloeren

Voordat u een nieuwe vloer gaat leggen in uw woning is het verstandig de ondervloer eerst vlak te maken, de vloer egaliseren dus.

Overigens is elke ondergrond vlak te maken, vanzelfsprekend bewerken wij elk materiaal op een andere manier, zo is het egaliseren van een betonvloer echt een vak apart.

Egaliseren als ondergrond

De reden dat egaliseren belangrijk is, is uiteraard dat de de uiteindelijke “vloerbedekking” er mooi en recht op komt te liggen.

Een strak geëgaliseerde ondervloer is een must voor een mooi eindresultaat, onafhankelijk van uw uiteindelijke definitieve keuze.

Prijs vloer egaliseren

Als u exact de kosten wilt weten van het egaliseren van uw vloer in bijvoorbeeld de woonkamer, slaapkamer, of badkamer kunt u geheel vrijblijvend een offerte bij ons aanvragen.

Vloer egaliseren echt nodig

Toch heeft de tijd ook met de tegelvloeren niet stil gestaan en komen er steeds meer soorten tegels op de markt. Wij hebben voldoende voorbeelden om u een goed beeld te geven van uw mogelijkheden.

Geëgaliseerde ondervloer

U begrijpt dus het belang van een goed geëgaliseerde ondervloer. Is deze ongelijk en niet waterpas, valt alles wat er op gelegd wordt …. tegen.

Dus met een strak geëgaliseerde ondervloer is het eindresultaat werkelijk fantastisch en staat prachtig in een ultra modern penthouse maar in een monumentaal pand misstaat het zeker ook niet!

Wij kunnen de vloer egaliseren zodat elke vloerbedekking er strak in ligt.